Waarom auto leasen?

Niets is zo prettig als het zelf kunnen bepalen waar en wanneer je allemaal naartoe kan. Een auto is onmisbaar hiervoor en komt het handig uit wanneer er altijd over een beschikt kan worden. Het is daarom ook dat auto leasen vaak aan te pas komt. Bij auto leasen gaat het om veel meer dan alleen het kunnen beschikken over een betrouwbaar vervoer en schuilen er meer voordelen achter.

Kan gebruikt worden om over een eigen auto te kunnen beschikken

Als bezwaar wordt er wel aangemerkt dat een leaseauto nooit jouw eigendom wordt. Dat is niet het geval wanneer er gekozen wordt voor een financial lease. Veel leasemaatschappijen bieden de mogelijkheid om zelf een auto uit te kiezen en wordt er een op maat gesneden leasecontract samengesteld. Na betaling van de slotsom aan het eind van de leaseperiode, ben je gelijk de eigenaar van de auto. Bedrijven komen ook ruim aan bod bij auto leasen. Er kan namelijk niet alleen zo ervoor worden gezorgd dat het wagenpark altijd operationeel is, maar is het kostenplaatje ook goed te controleren en in de bedrijfsplanning te plaatsen. De aandacht kan zo volledig worden gericht op de overige bedrijfswerkzaamheden, een besparing van tijd en geld.

De dienstverlening gaat verder dan alleen het leasen

Het is voor de leasemaatschappij belangrijk dat de klant zoveel als mogelijk werk uit handen wordt genomen. Bedrijven wordt daarom de optie geboden om een tankpas aan te schaffen en zo alle uitgaven keurig op een rij te plaatsen. Handig voor de administratie en het terugvorderen van de btw. Er kan met zo een pasje ook vaak korting worden gekregen. Met een elektrische auto leasen wordt er bespaard op de brandstofkosten (veel minder operationele kosten). Het is eveneens milieuvriendelijker en is het voordeel dat bij auto leasen er gekozen kan worden uit een groot aantal modellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *