Voordelig een chopper

Spyder Wheelz

Naast alle voordelen van een e chopper is de prijs natuurlijk ook erg belangrijk, met de E chopper prijs kun je ook rustig thuiskomen. De twee uitvoeringen hebben verschillende prijzen, waarbij de black edition wat duurder is dan het instapmodel. Maar voor zo’n stoere en geruisloze stoere chopper is de prijs natuurlijk te verwaarlozen, het gevoel wat je krijgt als je op de elektrische chopper rijdt is tenslotte onbetaalbaar. Dan hebben we het nog niet over de geringe kosten om ermee te rijden. Bekijk meer op E-Chopper prijs.

Voordelig opladen van de chopper

De E chopper prijs is natuurlijk erg voordelig om te kopen, maar wanneer je kijkt wat de kosten zijn per oplaadbeurt dan geloof je het niet. Je kunt 80 km rijden met de elektrische chopper voor slechts 0,10 per oplaadbeurt. Nu heb je echt geen reden meer om een ander vervoersmiddel te kopen, vrijheid voor deze prijs kan nergens voordeliger. Met de veiligheid van de chopper zit het ook wel goed, alle modellen zijn namelijk door het RDW gekeurd. 

Spyder Wheelz

Zet je chopper veilig op straat

Je kunt niet overal je elektrische chopper binnen zetten, omdat de chopper is voorzien van een alarm hoef je niet bang te zijn dat deze snel zal worden gestolen. Het achterwiel wordt geblokkeerd als de sleutel uit de chopper is, meeslepen wordt wel erg ingewikkeld op deze manier. Ook het geluid wat er vanuit het alarm komt schrikt erg af, degene die de chopper mee wilde nemen zal snel afhaken met dit geluid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *