Test je machines op gewicht

verhuur testgewichten

Verschillende machines kun je testen met testgewichten, je gebruikt de gewichten om bijvoorbeeld een weegbrug te ijken. Maar ook hijskranen en hijsinstallaties moeten regelmatig worden getest, controleren of een schip nog stabiel genoeg is wordt ook gedaan met de gewichten. Bij verhuur testgewichten is het belangrijk te weten dat de gewichten van gebrvermeertransport.nl gecertificeerd zijn, en voldoen aan de klasse M1. De testgewichten vanaf 200 kg kun je eenvoudig stapelen, en hijsen met de hijsogen die eraan zitten.

Voordelig huren van de gewichten

Het gebruik van testgewichten gebeurd niet iedere dag, het is in de meeste gevallen voordeliger om de gewichten te huren. Voor verhuur testgewichten ben je bij gebrvermeertransport.nl aan het goede adres, natuurlijk kan het vervoeren van de testgewichten ook geregeld worden door het bedrijf. Het is goed om te weten met welk gewicht je de machines of hijsmiddelen moet testen, het bedrijf heeft ook de middelen om de gewichten te verplaatsen voor je op locatie. Ook voor het ijken van hellingproeven worden de testgewichten gebruikt.

verhuur testgewichten

Periodieke keuring

Het kan natuurlijk gebeuren dat er een defect ontstaat aan een hijswerktuig of een hijskraan, na de reparatie wordt er met testgewichten getest of de kraan nog het benodigde gewicht kan hijsen. Maar ook de verplichte periodieke keuring moet worden gedaan, dit in verband met het certificaat wat wordt afgegeven. Voor het verhuur testgewichten wordt er gebruikt gemaakt van gewichten die voldoen aan de ISO 17025 norm. Op deze manier weet je zeker dat de gewichten veilig en het goede gewicht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *