Oude caravan verkopen, dat is zo gedaan bij verkopencaravans.nl

oude caravan verkopen

Zit u al geruime tijd met een oude caravan die maar niet te verkopen is? Of heeft u gewoon totaal geen zin in marktplaats en alles wat daarbij komt kijken? Dit snappen wij allemaal heel goed. Wil je je oude caravan verkopen? Het verkopen van een oude caravan kan soms veel langer duren dat je zelf tijd en zin aan hebt. Daarnaast is het vaak ook nog eens heel erg veel werk, omdat je de juiste foto en advertentie moet maken. Om deze problemen te voorkomen en snel en gemakkelijk uw caravan te verkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

oude caravan verkopen

Wat zijn de voordelen van uw caravan verkopen aan verkopencaravans.nl?

U kunt uw oude caravan verkopen aan ons op een makkelijke manier. In een paar stappen heeft u uw caravan verkocht. Wat moet je doen? De eerste stap is het invullen van het taxatie formulier waarmee u ons met de gegevens van uw caravan voorziet. Wij hebben maar slechts enkele gegevens van u nodig en één enkele foto volstaat, zodat u binnen paar minuten klaar bent met het invullen van het formulier. Heeft u het formulier ingeleverd dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de taxatie. Door onze ervaring van ruim 15 jaar, garanderen wij een accurate en snelle taxatie. Binnen 24 uur kunt u dan ook van ons de taxatie en een bod ontvangen.

Gaat u akkoord met ons bod, dan drukt u op accepteren. Vervolgens maken we een afspraak, via de telefoon of over email, voor onze gratis ophaalservice. Wij halen dan kosteloos de caravan zo snel mogelijk op door heel de Benelux. De betaling kunnen we, geheel volgens uw wensen, zowel via de bank als cash afronden.

Door het verkopen van uw oude caravan aan ons bespaard u gegarandeerd veel tijd en moeite . Door onze ruime ervaring bieden wij gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw oude caravan. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw caravan, want ook vuile en/of beschadigde caravans geven wij een eerlijke taxatie en kopen wij graag bij u op. Komt u dus al jaren niet af van uw oude, verroeste caravan dan kunt u gegarandeerd bij ons terecht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *