Een elektrische auto kopen, nieuw of tweedehands?

autoverzekering afsluiten

U zit te twijfelen, overstappen op een elektrische auto, of een benzine auto? Gezien de huidige ontwikkelingen, CO2 reductie, stijgende brandstofprijzen etc., is een elektrische auto misschien de beste optie. Vanaf 2030 wil Nederland geen nieuwe brandstof auto`s meer verkopen. Wordt het dan een nieuwe, of een tweedehands auto. En waar kun je een elektrische auto tweedehands kopen? 

Prijzen

Op dit moment zijn de prijzen van de elektrische auto`s nog vrij hoog. Ze zijn bijna gelijk aan de brandstof variant, en soms zelfs nog duurder. Bent u opzoek naar een mooie goed aangeklede auto, van een betrouwbaar merk, dan moet u al snel rekenen met prijzen vanaf € 45.000. Mede hierdoor, en het feit dat er steeds meer elektrische auto`s in Nederland rijden begin de aanschaf van een elektrische auto tweedehands steeds interessanter te worden.

Bynco

Bij Bynco kunt u uw elektrische auto tweedehands kopen.Hier kunt u snel en gemakkelijk alle merken en modellen met elkaar vergelijken. U kunt hier online alles vinden, maar als u  liever hulp hierbij heeft, dan staan er zeven dagen per week mensen klaar om u hierbij te helpen. En dan niet alleen overdag, maar ook `s avonds en in het weekend. Bynco geeft verschillende voordelen ten opzichte van andere auto verkoop sites, namelijk:

  • Gratis levering in heel Nederland
  • Vaste scherpe all-inclusive prijzen
  • 14 dagen proefrijden
  • 180 dagen garantie
  • Veilig betalen bij levering
  • Niet goed, geld terug garantie

Inspectierapporten 

Alle elektrische auto`s die bij Bynco verkocht worden zijn door onafhankelijke experts geïnspecteerd. Dit inspectierapport is bij elke auto inzichtelijk. Hierdoor weet u precies wat de status van de elektrische auto is, en of er kosten binnenkort kosten gemaakt moeten worden. Doordat Bynco alle auto`s geïnspecteerd heeft, geven zij ook 180 dagen garantie op al hun elektrische auto`s. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *