Beschermen van je handen

alpinestars handschoenen

Handschoenen zijn net als goede kleding een van de belangrijkste beschermingsmiddelen die er zijn, als eerste komen vaak de handen in aanraking met de grond bij een ongeval. Met alpinestars handschoenen bescherm je de handen, en kun je toch lekker comfortabel motorrijden. De handschoenen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zowel leer als een luchtdoorlatende stof voor in de zomer. Maar ook waterdichte exemplaren behoren tot het assortiment.

alpinestars handschoenen

Flexibel tijdens het dragen

Natuurlijk moeten handschoenen wel zo comfortabel zitten dat je er mee kunt gasgeven, remmen en te ontkoppelen. In het begin wanneer alpinestars handschoenen nieuw zijn zitten ze altijd een beetje strak, maar dit mag niet ten koste gaan van het comfort van het rijden. Heb je handschoenen wat langer, zul je merken dat deze nog een stuk uit zullen rekken waardoor het comfort toe zal nemen. Voor zomer en winter zijn er verschillende materialen beschikbaar bij voordeelhelmen.nl. Voor warm weer is bijvoorbeeld kangoeroeleer erg geschikt en geeft goede grip tijdens het rijden.

Zomer en winterhandschoenen

In de winter wanneer het erg koud en nat kan zijn, draag je andere alpinestars handschoenen dan in de zomer.Voor de winter zijn handschoenen met thermo voering en een waterdicht membraam aan te raden, heb je snel koude handen of rijd je ook wanneer het vriest zijn verwarmde handschoenen misschien een optie voor je. Hierbij weet je zeker dat je geen dode vingers krijgt, en je goed de controle over je motor kunt houden. Welke handschoenen je ook gebruikt, als ze bescherming geven, en je kunt er comfortabel mee rijden zijn ze geschikt voor je. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *